In een open en ontspannen sfeer kun je in het zogenaamde 'werkatelier' portret tekenen aan de hand van eigen gekozen fotomateriaal. Ik geef daarbij aanwijzingen en leer je de fijne kneepjes van het vak. Ik doe dit op basis van al mijn kennis rondom het portret.

Ik blijf kritisch meekijken en je aanmoedigen je zwakke punten te versterken. Tijdens dit proces komen de volgende punten voorbij: constructief tekenen, clair-obscur,  leren kijken en meten, anatomie gezicht, compositie, dieptewerking, perspectief, kleurgebruik, materiaalkennis en -gebruik.

Voorop staat dat je gemotiveerd bent om te leren en daarbij plezier beleeft aan het tekenen. Het is wel aan te raden dat je wel eens eerder getekend of geschilderd hebt, omdat het portret tekenen niet de gemakkelijkste discipline is.

Groepsgrootte: er wordt gewerkt in groepen van maximaal 6 personen. Momenteel is dit beperkt tot maximaal 4 personen ivm Covid 19.

Opzet werkatelier: de lessen worden gegeven in blokken van 6-10 weken afhankelijk van de (school)vakanties en feestdagen.

Lesdagen: wekelijks op woensdag- of vrijdagochtend

Tijden:  10.00 tot 12.30 uur  

Lesgeld per september 2021: Indien men aan het gehele blok meedoet is dit € 16,- per les. Dit is inclusief koffie/thee en een versnapering. Indien men niet het gehele blok volgt zijn de lessen €18,- per les. Het totale lesgeld wordt in een keer afgerekend tijdens of voor de eerste les van deelname. Restitutie is niet mogelijk.

                    

Aanmelding kan telefonisch via 076-5019696/ 06 44585673 of mailen naar mariekesamuels@live.nl

 

 

KvK: 50804634