Het maken van een portret kent veel verschillende facetten. Om hier goed op te kunnen ingaan, geef ik themalessen waarin ik per onderdeel van het portret uitgebreid mijn kennis kan delen.

Tijdens deze les zal er een gedeelte theorie zijn en daarna een gedeelte waarin onder mijn begeleiding geoefenend kan worden. 

De volgende themalessen zijn al voorhande : het oog, de neus, de mond, basisvormen en gezichtsvlakken, schaduwvlakken en driekwart-aanzicht.

De nog komende themalessen gaan over het oor, haren/ texturen, de verschillende standen van het hoofd, tekenen met de rechter hersenhelft, clair-obscur werken, kleurgebruik, abstraheren en misschien nog mogelijke andere variaties.

De themalessen worden in pricipe op de zaterdagochtend (10 - 13 u) gegeven. Op verzoek kan dit ook een ander dagdeel worden. Eventueel zal ik ook op Instagram en Facebook data aankondigen.

Kosten zijn €30,- per les. Alle benodigde materialen zullen aanwezig zijn, zo ook koffie/thee en een versnapering.

Mocht je interesse hebben dan kunn je dit doorgeven via T 076 5019696,  M 06 44585673  of mailen naar mariekesamuels@live.nl. Via Instagram en Facebook @mariekesamuels kun je me ook benaderen.